d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  NY CROATS RADIO slušajte uživo putem Croatians Onlinea – samo jednim klikom!

  Suradnja između Croatians Onlinea i partnerskog NY CROATS RADIJA pokrenuta je u ožujku 2024. godine, a sada je svim čitateljima i slušateljima vidljiv i prvi rezultat. Čitatelji Croatians Onlinea od sada mogu uživo doći i do live stream radija i slušati program 0-24h dnevno.

  Čelnik NY CROATS RADIJA je Eddy Micich koji je ovaj projekt za Hrvate iz New Yorka pokrenuo još davne 2002. godine. U međuvremenu, razvila se i Facebook grupa s 3200 članova, a članovi svakodnevno dijele interesantne vijesti o Hrvatima u Americi i svijetu.

  Medijska platforma Croatians Online sa zadovoljstvom omogućava svim svojim čitateljima direktno slušanje emitiranja NY CROATS RADIJA putem kategorije “Organizacije”, te klikom na Radio, nakon čega se otvara 0-24h aktivan live stream a subotom možete slušati i live program od 9.30 do 11.00 sati.

  Uživajte u praćenju programa i odličnim hrvatskim pjesmama!    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.