d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Air France spreman dočekati cijeli svijet u Parizu ovog ljeta

  Od 27. srpnja do 11. kolovoza 2024., u Palais de Tokyo u Parizu, prostoru koji se prostire na više od 850 kvadratnih metara pruža se jedinstvena prilika za upoznavanje svijeta aviokompanije i  uživanje u gurmanskom gastronomskom iskustvu u restoranu Air France – baš kao u zrakoplovu.

  Od 28. kolovoza do 8. rujna 2024., u prostor u SPOT24, u podnožju Eiffelovog tornja, posvećenom prikazivanju najboljih ponuda Air France-a, posebno SAPHIR usluge za putnike s invaliditetom.

  Ovog ljeta, Francuska će biti domaćin najvećeg sportskog događaja na svijetu. Cijeli Air France pripremao se za ovaj događaj mjesecima, a tvrtka danas otkriva svoj poseban program događanja u centru Pariza.

  Biti će to jedinstvena prilika za posjetitelje i sportske obožavatelje iz cijelog svijeta da istraže svijet aviokompanije i otkriju njezino jedinstveno putničko iskustvo, promovirajući francuski stil života.

  Restoran Air France u Palais de Tokyo

  Od 27. srpnja do 11. kolovoza 2024., Air France poziva sve zainteresirane da istraže njegov svijet unutar zidina Palais de Tokyo, poznate pariške kulturne institucije smještene blizu lokacija na kojima se održavaju mnogi sportski događaji, poput Grand Palais Ephémère, Eiffelovog tornja i esplanade des Invalides. Između dva natjecanja ili tijekom posjeta francuskoj prijestolnici, posjetitelji svih uzrasta moći će ući besplatno i prošetati prostorom od 850 kvadratnih metara posvećenih tvrtki.

  Središnja točka bit će restoran Air France, koji će svoja vrata otvoriti posebno za ovu prigodu. S kapacitetom od 80 mjesta, restoran će ponuditi originalno gastronomsko iskustvo. Ovaj pop-up restoran nudit će kulinarske užitke istovjetne onima koji se isključivo poslužuju u Business klasi na dugim letovima Air France-a.

  Nagrađivani francuski kuhar s tri Michelinove zvjezdice, Arnaud Lallement, osmislit će slasna jela na à la carte jelovniku restorana. Uz izbor mesa, peradi, ribe ili vegetarijanskih opcija, jela na jelovniku restorana u srpnju će se obnavljati u kolovozu. Na jelovniku će biti deserti koje potpisuje Nina Métayer, nedavno proglašena najboljom svjetskom slastičarkom 2024. godine od strane World’s 50 Best Restaurants Awards. U ponudi će biti i izbor vina, šampanjaca te širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. S predjelom, glavnim jelom, izborom sireva i desertom, svaki “francuski” obrok poslužit će se na posuđu koje je posebno za Air France dizajnirao Jean-Marie Massaud, u okruženju koje podsjeća na ono u avionu, integrirajući gastronomski užitak iz Business klase.

  Jedinstvena prilika za otkrivanje Air France iskustva…

  U izložbenim prostorima, posjetitelji će dalje moći razgledati prepoznatljivu crvenu haljinu s beskonačnim šlepom, koju je dizajnirao Rabih Kayrouz i koja se pojavljuje u video spotu Air France-a. Također će moći isprobati najnoviju Business kabinu tvrtke, opremljenu novim kliznim vratima koja pružaju veću udobnost i privatnost. Putem virtualne stvarnosti, zainteresirani će moći posjetiti i kokpit Airbusa A350, dragulja flote za duge letove tvrtke. Air France će također postaviti velike informativne ekrane kako bi posjetitelji mogli saznati više o stavovima i obvezama tvrtke prema održivom razvoju i informirati se o aktivnostima vezanim uz dekarbonizaciju, posebice povećanu upotrebu održivih goriva za zrakoplove, obnovu flote, razvoj eko-pilotnih praksi i intermodalnost (integraciju različitih vrsta prijevoza u jedinstveni transportni sustav).

  Nove linije proizvoda Air France Shopping, koje će uskoro biti predstavljene, u ovom prostoru će biti ekskluzivno u prodaji. I konačno, organizirat će se natječaj za dvije karte za duge letove u Business klasi za neku od destinacija u mreži tvrtke*.

  Air France u Palais de Tokyo, adresa: 13 avenue du Président Wilson, 75016 Pariz. Ulaz besplatan od 10:30 do 18:00 sati, od 27. srpnja do 11. kolovoza 2024. Restoran Air France, uz rezervaciju, od 11:30 do 15:00 sati. Jedinstveni jelovnik po cijeni od 85 eura, uključujući alkoholna ili bezalkoholna pića.

  …i najbolje od ponude tvrtke

  Od 28. kolovoza do 8. rujna 2024., Air France će predstaviti najbolje od svojih proizvoda i usluga u centru Pariza.

  Tvrtka će biti izložena u SPOT24, mjestu koje ugošćuje izložbu “sporta i urbanih kultura” te turistički informativni centar “Paris Je T’aime” Pariškog turističkog ureda, smještenog uz Eiffelov toranj. SPOT24 je uzbudljivo mjesto koje nudi bogat i raznolik program, a najnovije sjedište Air France-a za duge letove u Business klasi opet će biti u središtu pozornosti, dostupno svima. Tvrtka će također iskoristiti ovo mjesto za predstavljanje i promociju svoje SAPHIR usluge za putnike s invaliditetom. Posjetitelji će također moći sudjelovati u natječaju tvrtke za osvajanje avionskih karata.

  Više od 20 godina, SAPHIR usluga Air France-a putnicima s invaliditetom tijekom cijelog putovanja nudi niz usluga i pomoći prije i nakon leta. Ove usluge uključuju podršku pri rezervaciji, izdavanju karata i pružanju pomoći u suradnji s odjelom za izvanredni prijevoz. Svake godine, Air France pruža ovu posebnu pomoć tijekom putovanja za gotovo 600.000 putnika. Da biste saznali više, kliknite ovdje.

  Air France u Spot24, 101 Quai Jacques Chirac, 75015 Pariz. Besplatan pristup od 9:30 do 17:30 sati od nedjelje do srijede i od 9:30 do 19:30 sati od četvrtka do subote, od 28. kolovoza do 8. rujna 2024.

  *Za letove bez presjedanja.

  O Air France-u

  Od 1933. Air France predstavlja i ističe Francusku diljem svijeta. S aktivnostima orijentiranim na prijevoz putnika, tereta i održavanje zrakoplova, Air France je vodeći europski zrakoplovni prijevoznik. Njegovu radnu snagu čini više od 38.000 zaposlenika koji su svakodnevno posvećeni pružanju jedinstvenog putničkog iskustva svakom putniku.

  Air France, KLM Royal Dutch Airlines i Transavia čine Air France-KLM grupu. Grupa se oslanja na svoja moćna središta u Paris-Charles de Gaulleu i Amsterdam-Schipholu kako bi ponudila široku međunarodnu mrežu. Flying Blue program za putnike koji često putuju ima više od 17 milijuna članova. Air France i KLM dio su alijanse SkyTeam, zajedno s drugih 18 zrakoplovnih kompanija članica.

  Air France si je postavio ambiciozne ciljeve održivog razvoja, radi na smanjenju i podržava projekte koji apsorbiraju i pohranjuju ugljik iz atmosfere u prirodne ponore ugljika. Kao dio programa Air France ACT, kompanija se obvezala smanjiti emisije CO2 po putniku-km za 30% u odnosu na 2019., što znači -12% apsolutne emisije CO2. Ovu ambiciju podupiru velika ulaganja u obnovu flote s novom generacijom zrakoplova s ​​učinkovitijom potrošnjom goriva, razvoj korištenja održivijih zrakoplovnih goriva ili upotrebe eko-pilotiranja.

  O Air France-KLM grupi

  Globalni igrač sa snažnom europskom bazom, glavna područja poslovanja Air France-KLM grupe su prijevoz putnika, prijevoz tereta i zrakoplovno održavanje.

  Air France-KLM vodeća je grupa zrakoplovnih prijevoznika u međunarodnom prometu na polasku iz Europe. Svojim klijentima nudi pristup svjetskoj mreži koja pokriva više od 310 odredišta zahvaljujući zrakoplovnim kompanijama Air France, KLM Royal Dutch Airlines i Transavia, uglavnom iz svojih središta u Paris-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol.

  Zajedno sa svojim partnerima Delta Air Lines i Virgin Atlantic, Air France-KLM upravlja najvećim transatlantskim zajedničkim pothvatom, s više od 340 dnevnih letova u 2019.

  Prepoznata već 18 godina kao vodeća industrija u održivom razvoju, Air France-KLM grupa odlučna je ubrzati prijelaz na održivije zrakoplovstvo. Od 2003. Air France-KLM grupa članica je inicijative Global Compact Ujedinjenih naroda. Primarna svrha je dati značajan doprinos ciljevima održivog razvoja UN-a, usklađenim s aktivnostima Air France-KLM grupe.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.