d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Baby Lasagna odbio 50.000 eura, nagradu će donirati u humanitarne svrhe

  Nakon što je premijer Plenković na sjednici Vlade donio odluku da će Vlada nagraditi ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu, Baby Lasagna se oglasio na svom Instagram profilu.

  “Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.

  Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje, te ime Hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala”, napisao je Marko Purišić.

  Vlada je odlučila za njegov uspjeh na pjesmi Eurovizije, a osobito za ogromnu promidžbe koju je tjednima donio Hrvatskoj i njenoj međunarodnoj vidljivosti, dodijeliti mu novčanu nagradu od 50 tisuća eura.

  Foto: Screenshot    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.