d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Dalić najavio promjene u sastavu za finale s Egiptom

  Hrvatska nogometna reprezentacija večeras protiv Egipta u Kairu igra finale ACUD Cupa, uoči kojega je pred novinare izašao izbornik Zlatko Dalić.

  Izbornik Vatrenih očekuje drukčiju utakmicu u odnosu na onu protiv Tunisa, javlja HNS.

  “Čeka nas finale s Egiptom i potpuno drukčija utakmica u odnosu na onu s Tunisom, igrat ćemo protiv momčadi koja će igrati više napadački. Egipćani igraju pred domaćom publikom, stoga očekujem puno više navijača na tribinama i puno bolju nogometnu atmosferu. To je za nas važna utakmica i dobar test, bit će vrlo teško, ali napravit ćemo sve da osvojimo turnir.

  Napravit ćemo nekoliko promjena u sastavu, stavit ćemo nekoliko svježih igrača. Protiv Tunisa sam zadovoljan pristupom, ali nije bilo dobro u fazi napada. Stvorili smo premalo prilika i uputili premalo udaraca prema protivničkim vratima. Sad to moramo poboljšati i ako želimo pobijediti Egipat morat ćemo biti puno bolji u igri prema naprijed”, ističe Dalić, koji neće koristiti usluge Martina Erlića i Luke Ivanušeca.

  Erlić i Ivanušec neće biti u konkurenciji, poštedjet ćemo ih današnjeg treninga i sutrašnje utakmice kako bi se u klub vratili zdravi. Nisu to ozbiljnije ozljede, ali opet ih treba poštedjeti. Svi ostali su u redu i, kako sam najavio, branit će Labrović i Kotarski, svatko po poluvrijeme. Želimo dati dečkima priliku da upišu nastup za hrvatsku reprezentaciju i da ih provjerimo”.  

  Foto: Pexelshttps://www.pexels.com/photo/flag-of-croatia-17038884/    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.