d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Državni tajnik Milas posjetio Hrvate u Uskoplju

  Državni tajnik Zvonko Milas obišao je danas radove na izgradnji Hrvatskog doma Uskoplje te HNK Sloga Uskoplje na čijem stadionu su radovi u završnoj fazi.

  Riječ je o projektima koje podupire Vlada Republike Hrvatske iskazujući i na ovaj način potporu hrvatskom narodu, ali i svima drugima koji žive u BiH.

  „Hrvati Uskoplja imaju volju i želju graditi i oživotvoriti prostor u kojem će se sastajati, a na nama je da osiguramo sve što je potrebno, kako na izgradnji Hrvatskoga doma, tako i na prostoru HNK Sloga, gdje trenira gotovo stotinu djece, među kojima zasigurno ima i mladih talenata. Stoga ćemo nastaviti podupirati i stvarati uvjete za našu djecu ovdje, za njihov kvalitetniji i bolji život, kroz zajedničku suradnju na projektima kako bi osigurali održivi ostanak i opstanak Hrvata u BiH, kako ovim projektima ovdje u Uskoplju, tako i projektima u svakom kutku BiH“, izjavio je Milas nakon obilaska u Uskoplju

  Foto i izvor: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.