d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  EKSKLUZIVNO Prof.dr.sc. Dragan Primorac ove subote u eteru Croatians Onlinea!

  Ugledni hrvatski znanstvenik Dragan Primorac u subotu 15. lipnja gostovat će u live programu Croatians Onlinea. U sklopu podcasta “Lijepa naša Dalmacija” s istaknutim gostom će razgovarati urednica rubrike Ojdana Koharević.

  Prof. dr. sc. Primorac organizator je kongresa primijenjene genetike koji će od 17. do 20. lipnja okupiti vodeći svjetske znanstvenike iz područja personalizirane i regenerativne medicine te medicinske, forenzičke i antropološke genetike, a na kojemu će sudjelovati čak 4 Nobelovca.

  Za Croatians Online će govoriti o tome koliko se medicina promijenila unatrag 10 godina, gdje je Hrvatska na znanstvenoj karti Europe i svijetu te koliko su uspješni naši znanstvenici u svijetu i možemo li ih zadržati u Domovini. S obzirom na to da je jedno vrijeme bio ministar, otkrit će nam je li poželio povratak u politiku, a otvoreno će govoriti i o tome što bi trebalo mijenjati u zdravstvenom sustavu Hrvatske.

  Slušajte nas ove subote od 16:00 (EST) / 22:00 (HR).

  Emisija će nakon emitiranja biti dostupna na našem Spotifyju, kao i portalu Croatians Online.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.