d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  EKSKLUZIVNO Tajči predstavlja Hrvatsku na velikoj proslavi 75. obljetnice NATO-a u Washingtonu

  Tajči, punim imenom Tatjana Matejaš Cameron, legendarna hrvatska pjevačica s američkom adresom, nastupit će u četvrtak na velikoj proslavi 75. godišnjice NATO-a u Washingtonu.

  Povijesni koncert povodom 75. godišnjice NATO-a organizira American Pops Orchestra (APO) u suradnji s Atlantskim vijećem, a održat će se u Kongresnoj knjižnici 11. srpnja, kao završni događaj NATO summita i NATO javnog foruma u Washingtonu.

  Ovaj značajan događaj okupit će glazbenike, skladatelje i pjevače, predstavnike svake od 32 zemlje članice NATO-a, koji će udružiti snage s članovima American Pops Orchestra u nezaboravnom nastupu.

  Ova glazbena večer istaknut će jedinstvo saveza i sposobnost glazbe da gradi nove veze, potiče empatiju i unapređuje cilj mira. Na repertoaru će biti skladbe koje potječu iz zemalja članica NATO-a, kao i djela koja odjekuju temama nade i solidarnosti. .

  “Presretni smo što možemo predstaviti ovaj jedinstveni koncert u čast značajne obljetnice NATO-a. Glazba ima jedinstvenu sposobnost nadilaženja granica i zbližavanja ljudi, utjelovljujući duh suradnje i međusobnog poštovanja koji NATO predstavlja”,” rekao je maestro Luke Frazier, osnivač i glazbeni direktor American Pops Orchestra koji je osobno pozvao Tajči da nastupi na ovom prestižnom događaju.

  Radujem se predstavljanju Hrvatske i dijeljenju kreativnog duha koji nas sve povezuje i podsjeća da je miran i siguran svijet naša zajednička želja, poručila je uoči koncerta Tajči za Croatians Online.

  Tajci će biti ekskluzivni gost našeg programa Croatians Saturday Live u subotu 27. srpnja te će s nama biti uživo u studiju. Više informacija donosimo uskoro.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.