d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  FC Croatia 1970 München okuplja žensku ekipu!

  U tijeku je pokušaj oživljavanje jedne lijepe sportske priče. Djevojke koje su prije par godina igrale za FC Croatiju München imaju veliku želju da opet osnuju žensku nogometnu ekipu, javlja Fenix-magazin.

  Tada se moralo putovati pedesetak i više kilometara na gostujuće utakmice što nije bilo prihvatljivo – pa se donijela odluka da se ekipa povuče. I onda je došla korona.

  Nakon renoviranja Bezirksportanlage Surheimer Weg 3, klub je dobio nove svlačionice i prostorije. Također su i uvjeti za treniranje dobri. Utakmice su sada samo u Münchenu i okolini.

  To je bio jedan od glavnih razloga da uprava kluba donese odluku o novom pokušaju. Za dobar start u sezonu koja počinje u jesen, bilo bi nam potrebno još par djevojaka, žena, cura, mama… Treninzi su srijedom i petkom, navodi se u priopćenju.

  Kontakt za prijave: Petra Zubaj mob. +49 152 01358770 i Tommy Biljan +49 176 8490 2664

  Izvor: Fenix magazin

  Foto: FC Croatia 1970 München    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.