d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Hrvati iz Berlina prikupili veliku donaciju za potrebite u domovini

  Tijekom korizmenog vremena na poticaj voditelja misije fra Zvonka Tolića vjernici Hrvatske katoličke misije u Berlinu prikupljali su dobrovoljne priloge za korisnike Caritasove kuće za zbrinjavanje djece s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem “Bl. Alojzije Stepinac” u Brezovici te korisnike „Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu“ sestara karmelićanki Božanskog srca Isusova u Hrvatskom Leskovcu.

  Tako je skupljeno ukupno 14.105,00 eura koji su ovih dana u dva jednaka dijela uplaćeni na račune Caritasa i sestara karmelićanki.

  „Ovim primjerom naši vjernici još su jednom pokazali da su svjesni svojih korijena ali i svoga kršćanskoga identiteta. Zahvalni smo svakom pojedincu koji se uključio u korizmenu akciju. Sigurni smo da će naš dar djeci u ovim dvjema kućama barem nakratko olakšati svakodnevni život te im pružiti nadu i vjeru u bolje sutra“, poručio je voditelj misije fra Zvonko Tolić.

  Caritas zahvaljuje pastoralnom osoblju i vjernicima HKM Berlin na iskazanoj solidarnosti i ljubavi koju redovito iskazuju prema potrebnima.

  Izvor: Caritas Zagrebačke nadbiskupije

  Foto: Pexels    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.