d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Hrvati iz Kanade pomažu najpotrebitijima u domovini

  Na Nedjelju muke Gospodnje – Cvjetnicu, 24. ožujka 2024. u župnoj dvorani župe sv. Križa održan je tradicionalni zajednički ručak na kojem su prikupljeni dobrotvorni prilozi za potrebe Caritasa u Hrvatskoj.

  Zajedništvu stola uz župljane i župnika domaćina pridružili su se i svećenici iz susjednih župa, Fr. Francesco Cucci, Fr. Bill Trusz, Fr. Kevin Upendran te mons. Antun Perčić. Toplo i srdačno druženju koje je uvijek lijepa prigoda za međusobno povezivanje zajednice, dodatni pečat dao je humanitarni karakter prigode, a koji je rezultirao s 6,641.75 CAD prikupljenih za najpotrebitije u Domovini.

  Valja spomenuti i posebnu zahvalu uputiti Hrvatskoj ligi katoličkih žena (CWL )koje su svojim predanim volontiranjem kuhajući i poslužujući omogućile da se ručak održi, kao i Kolumbovim vitezovima župe sv. Križa koji su također volontirali i služili u, kako u postavljanju i uređenju dvorane te radu za barom, priopćeno je na Facebook stranicama Holy Cross Croatian RC Church Hamilton.

  Foto: Pexels    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.