d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Hrvati iz Sindelfingena, Leonberga i Herrenberga prikupili 15.000 eura za najpotrebitije

  Hrvatske katoličke zajednice Sindelfingen, Leonberg i Herrenberg prošle su godine prikupljanjem novčanih priloga darovale preko 15 tisuća eura za najpotrebitije, objavljeno je u najnovijem pastoralnom listiću ovih zajednica za ožujak, javlja portal Dijaspora.hr

  Novčanim su prilozima za siromašne skupili 6930 eura. Od toga su pomogli siromašne obitelji s 850 eura, sestre karmelićanke u Remetama s 500 eura, časnim sestrama misionarkama na Salomonskim otocima sa 700 eura, udrugu Betlehem za samohrane majke s 500 eura, Caritasu Franjevačkog samostana u Sinju s 2500 eura, Caritasu Franjevačke bogoslovije u Splitu s 500 eura te udruzi Kruh Svetog Ante u Splitu s 1380 eura.

  Ovomu treba dodati da su na adventskoj akciji mladi prodavali adventske vjenčiće te su tako skupili 4470 eura koji je uplaćen na račun Marijinih obroka u Zagrebu za gladnu djecu. Proteklih tjedana skupljeno je još 4504 eura za obnovu samostana časnih sestara Omnia Deo.

  Izvor: Dijaspora.hr    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.