d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Hrvati izvan domovine, evo kako možete glasati za Baby Lasagnu

  Ovo je trenutak u kojem cijela dijaspora može pomoći Baby Lasagni! Naime, građani zemlje natjecateljice ne mogu glasati za svog predstavnika na Euroviziji, nego glasuju za druge pjesme koje im se sviđaju. Ali zato možete glasati iz dijaspore, dovoljno je da imate SIM karticu ili bankovni račun u nekoj drugoj zemlji…

  Gledatelji koji gledaju u zemljama sudionicama Eurosonga mogu glasati telefonom ili SMS-om. Također, može se glasati preko službene aplikacije Eurovision Song Contesta (ESC) ili internetske stranice.

  U pravilima objašnjavaju da svatko tko dolazi na web stranice Eurovizije ili na njihovu mobilnu aplikaciju mora prvo pravilno izabrati iz koje zemlje dolazi. Tako, prije nego što dobijete mogućnost glasovanja morate izabrati točnu zemlju, a tada dobivate detaljnije instrukcije. Ako se ne poklope podaci vašeg izbora s vašim mobilnim brojem ili kreditnom/debitnom karticom, nećete moći glasovati. 

  Postoji mogućnost i biranja “ostatka svijeta” (Rest of the world), no tada također morate imati SIM karticu ili kreditnu karticu izdanu od strane tog dijela svijeta za koji tvrdite da ste od tamo. 

  Ako tijekom održavanja Eurosonga niste u Hrvatskoj ili ako živite u dijaspori, na linku koji se nalazi ispod pronađite zemlju u kojoj se nalazite i broj na koji možete glasati ili poslati SMS poruku za Hrvatsku.

  Izvor: Irska.ie

  Foto: Screenshot    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.