d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  HTZ ima novi promo video – “Croatia promises to win you over”

  Uzimajući u obzir značaj Europskog nogometnog prvenstva, ali i domaćih nogometnih zvijezda kao jednih od najboljih promotora naše zemlje u globalnim okvirima, Hrvatska turistička zajednica kreirala je novi promotivni video Croatia promises to win you over u trajanju od 60, 30 i 20 sekundi na engleskom i njemačkom jeziku, koji je ujedno i okosnica pojačanih aktivnosti na društvenim mrežama koje HTZ provodi tijekom turnira u Njemačkoj.

  „Dosadašnji povijesni uspjesi hrvatske nogometne reprezentacije nebrojeno su puta stavili našu zemlju u fokus svjetske javnosti, pritom značajno doprinoseći prepoznatljivosti i vidljivosti Hrvatske na globalnoj razini. Danas gotovo svi znaju za Hrvatsku, naše igrače i univerzalne dresove s kvadratićima, ali isto tako znaju i za naše brojne turističke destinacije. Upravo smo zato ponovno spojili turizam i sport te kreirali ovaj promotivni video koji brojnim obožavateljima prikazuje ono najbolje od Hrvatske, a to su mnoga atraktivna odredišta, prekrasni krajolici, očuvana priroda i bogata eno-gastronomija“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, dodavši kako se spotom želi poručiti da Hrvatska svojim gostima nudi uzbuđenje, odmor, odmak od stresa, ljubaznost, pristupačnost, ali i veliko prijateljstvo.

  Dodajmo kako provedba aktivnosti na društvenim mrežama HTZ-a, između ostalog, obuhvaća marketinšku TikTok kampanju u okviru koje će tijekom Europskog nogometnog prvenstva biti prikazano 10 video uradaka s naglaskom na Hrvatsku kao omiljenu turističku destinaciju stvorenu za predah od napetih i dinamičnih situacija. Dodatna promocija uključuje i nagradne igre na Facebook i Instagram profilu HTZ-a putem kojih korisnici imaju priliku osvojiti dresove hrvatske nogometne reprezentacije, lopte, šalove i druge promotivne artikle. Također, kreirana je i nova landing page u okviru službene mrežne stranice Croatia.hr

  Prateći aktivno utakmice i status Hrvatske na ovom nogometnom prvenstvu, HTZ istovremeno putem društvenih mreža uspješno održava dvosmjernu komunikaciju s mnoštvom obožavatelja nogometa iz cijeloga svijeta. Objave već sada bilježe odlične rezultate i pozitivne reakcije ljudi, a sama vidljivost postova na svim kanalima kontinuirano raste, što uvelike pridonosi promociji i prepoznatljivosti Lijepe naše na međunarodnoj turističkoj, ali i sportskoj sceni. 

  Izvor: HTZ    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.