d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  HUDI organizira DigitalPub Day 2.0: Inspiracija, znanje i networking za digitalne stručnjake

  HUDI, vodeće strukovno udruženje koje okuplja online medije i ostale industrije povezane s digitalnim izdavaštvom i oglašavanjem, s ponosom najavljuje drugo izdanje DigitalPub Day-a, koje će se održati 18. lipnja 2024. godine u Wespa spaces u Green Goldu. Ovaj događaj okupit će HUDI osnivače, članove i ostale vrhunske stručnjake iz digitalne industrije kako bi međusobno razmijenili znanje, iskustva i ideje.

  “Digitalno izdavaštvo i online mediji su industrija koja se brzo razvija i ovakva druženja predstavljaju odličnu priliku da dijelimo međusobna iskustva. Na taj način se učinkovitije prilagođavamo konstantno mijenjajućem medijskom okruženju i bolje pristupamo svojim korisnicima” – izjavio je Ozren Kronja, izvršni direktor, HUDI.

  Predavanja stručnjaka iz digitalne industrije

  Ovogodišnji DigitalPub Day obilježit će predavanja renomiranih stručnjaka iz digitalne industrije, koji će svoje teme predstaviti u formi kratkih, ali izuzetno motivirajućih govora. HUDI nastavlja svoje partnerstvo s Google News Initiative. Njihova predstavnica Natalia  Żaba, zadužena za promicanje znanja i vještina u centralnoj i istočnoj Europi, s dugogodišnjim iskustvom izvještavanja o organiziranom kriminalu i korupciji, podijelit će svoje spoznaje o debunkingu s okupljenom publikom.

  Uz predavanje navedene stručnjakinje, gosti će se upoznati s radom Momentuma, austrijske agencije specijalizirane za izradu digitalnog AdEx-a s više od 15 godina iskustva, koja će predstaviti najnovije trendove u području HUDI AdEx-a.

  Najava ovogodišnjeg SoMo borca

  DigitalPub Day također će uključiti showcase uspješnih projekata u digitalnoj industriji u Hrvatskoj uz koje se sudionici mogu upoznati s najnovijim dostignućima i inovacijama. Program će zaključiti predstavljanje ovogodišnjeg SomoBorca, najbitnijeg događaja u svijetu digitalnih inovacija u regiji.

  Zatvoreni tip ovog događaja osigurava intimnu atmosferu i mogućnost boljeg upoznavanja svim okupljenima, a time i više prilika da iz prve ruke saznaju o najnovijim trendovima i uspješnim projektima.

  Izvršni odbor HUDI čine Igor Cenić, član upravnog odbora Hanza Medije, Marin Katušić, direktor razvoja sadržaja, Index promocija, Maja Blumenšajn, direktorica novih medija Nove TV, Tonko Weissmann, izvršni potpredsjednik i član uprave RTL-a Hrvatska, Zoran Turković, izvršni direktor i član uprave u 24sata, te Miran Pavić, osnivač i direktor Telegram Media Grupe; dok je predsjednik HUDI-a Matej Lončarić, glavni direktor digitalnog poslovanja, CME Adria.

  O HUDI-ju: Hrvatska udruga digitalnih izdavača (HUDI) vodeće je strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje sudjeluju u digitalnom oglašavanju. Osnovali su je Hanza Media, Index promocija, Nova TV, RTL Hrvatska, Styria i Telegram Media Grupa. Sve novosti iz Hrvatske udruge digitalnih izdavača možete pratiti na HUDI webu, Facebooku, Instagramu ili LinkedInu.

  Foto: HUDI



    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.