d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Istaknuti turistički novinar Vlado Šestan novi je suradnik Croatians Onlinea

  Istaknuti hrvatski turistički novinar i svjetski putnik Vlado Šestan novi je stalni suradnik Croatians Onlinea. Njegovu rubriku “Travel Advisor” moći ćete pratiti putem našeg weba, Spotifyja i emisije subotom. 

  Šestan je poznat po svojem doprinosu promociji turizma i putovanja kroz razne medijske platforme. Njegov rad obuhvaća pisanje članaka, reportaža i recenzija te snimanje audio i video sadržaja koje pokrivaju različite destinacije, turističke atrakcije, kulturne događaje i putničke savjete diljem svijeta.

  Kroz svoj rad, Šestan je stekao reputaciju za detaljne i informativne reportaže koje pomažu čitateljima da bolje razumiju i cijene destinacije koje posjećuju. Njegov stil pisanja često je opisan kao pristupačan i angažiran, što ga čini popularnim među širokom publikom. Njegovo znanje i iskustvo u industriji turizma čine ga vrijednim izvorom informacija za sve koji žele saznati više o putovanjima i turističkim destinacijama. Prije novinarstva bio je direktor u vodećim hrvatskim turističkim agencijama, kao što su Generalturist i Atlas.

  Osnivač je i vlasnik utjecajnog portala www.travel-advisor.eu te je angažiran na društvenim mrežama, a posebno na Facebooku gdje ima grupu Savjetnik za putovanja s više od 220.000 članova.

  U nastavku poslušajte prve Šestanove priloge iz Hercegovine i Beča:

  Foto: Privatna zbirka    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.