d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Izlet prvopričesnika i njihovih roditelja u Aachen

  Prvopričesnici i njihovi roditelji iz Hrvatske katoličke misije Essen ovog vikenda su posjetili Aachen.

  Susret su započeli zajedničkom molitvom u crkvi Hl. Kreuz, a potom su se razdvojili na sat vremena. Župnik Ivan je imao u prostorijama pored crkve susret s roditeljima, a pastoralni suradnik i vjeroučitelj Pero katehezu i razgovor s djecom u crkvi. U podne su svi zajedno u crkvi odigrali kviz Potjeru. Roditelji su igrali jedni protiv drugih, a župnik Ivan je bio lovac.

  Uspostavilo se da djeca i roditelji imaju znanja te da ih župnik nije uspio uloviti. Svaka čast roditeljima i djeci! Bilo je opušteno, zabavno i poučno.

  Nakon zahvale Bogu, svi zajedno uputili su se u središte grada na ručak. Lijepo zajedništvo se nastavilo i za vrijeme ručka. Okrijepivši i osvježivši tijelo, obišli su aachensku katedralu. Svi su pobožno promatrali i divili se ovoj Božjoj kući s molitvama u srcu i na usnama.

  Ima se još dosta toga za vidjeti i obići. I ovaj put se pokazalo da u budućnosti želimo i imamo nakanu organizirati sa različitim grupama slična putovanja. Cilj nam je obilaziti i upoznavati NRW. Vidimo se u nekoj drugoj prigodi i na nekoj novoj lokaciji, poručili su iz Hrvatske katoličke misije Essen.

  Izvor i foto: Hrvatska Katolicka Misija – Essen    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.