d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  JIMMY CARR Novi show omiljenog komičara stiže u Zagreb!

  Jimmy izgovara šale, šale su kao magneti. Šale privlače ljude, ali mogu ih i odbiti. Neke ljude odbija Jimmyjeva mračna vrsta komedije. Ovaj show nije za njih…”

  Aquarius Records s ponosom najavljuje veliku regionalnu turneju jednog od najtraženijih stand-up komičara današnjice – Jimmyja Carra koji svoj novi show “Jimmy Carr: Laughs Funny” dovodi u Zagreb, Skopje, Ljubljanu, Beograd i Sarajevo!

  Netflixova zvijezda nakog dvije godine vraća se na mjesto zločina u zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskogvcgdje je prošli put rasprodao ulaznice za dva showa u jednom danu, u utorak 26. studenog ove godine. Nakon Zagreba na redu je Bosanski kulturni centar u Sarajevu u srijedu 27. studenog, Makedonska filharmonija u Skopju u petak 29. studenog, beogradska MTS Dvorana u subotu 30. studenog i Cankarjev dom u Ljubljani u subotu 1. ožujka 2025. godine.

  Carr je svoju popularnost diljem svijeta produbio s čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

  Britanski The Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, a to je prepoznala i publika te je njegovu posljednju turneju “Terribly Funny”, u sklopu koje je održao i rasprodane showove u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1.2 milijuna ljudi u čak 45 država i time je postao komičar s najvećom internacionalnom turnejom u povijesti. 

  U Zagreb, Beograd, Skopje, Sarajevo i Ljubljanu, Jimmy Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom “Laughs Funny”, sastavljenim od 100 % novog i nikad objavljenog materijala. Show je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prijevoda.

  Aquarius Records u Hrvatsku i regiju je do sada, uz Jimmyja Carra, doveo neka od najblistavijih imena stand-upa današnjice poput Daniela Slossa, Dylana Morana, Eddiea Izzarda, Kaia Humphriesa te je najrecentnije publici predstavio jednu od najtraženijih turneja današnjice – “Horizons – A 21st Century Odyssey”,  rock zvijezde znanosti  profesora Briana Coxa.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.