d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Knjiga “Wow – this is Croatia!” se predstavlja u Chicagu

  Association of Croatian American Professionals – Chicago poziva vas u subotu 1. lipnja na predstavljanje dvojezične knjižice priča i legendi za djecu i odrasle po imenu “Wow – this is Croatia!”.

  U organizaciji Hrvatskog konzulata i generalne konzulice Sanje Laković, Hrvatski kulturni centar ugostit će autore knjige, a organizatori su pripremili i malo druženje sa djecom.

  Saznajte sve o bogatoj povijesnoj i kulturnoj baštini Hrvata. Interaktivan pristup i raznovrsne aktivnosti pružaju zabavu i malima, ali i odraslima. Gdje se nalazi palača šećera, kako jezero može biti crveno, te koliko je suza potrebno za ljubav – na ta i još mnogo drugih pitanja odgovore nudi upravo ova knjiga. Uz hrvatski, tu je i sadržaj na engleskom jeziku, te dvojezični rječnik na kraju izdanja koji će vam pomoći da obogatite svoj vokabular. .

  “Dođite, zabavite se, naučite ponešto o Hrvatskoj ili produbite znanje o već poznatom. Uz kavu i pokoji slatki zalogaj, te zajedničkim druženjem, dočekajmo ljeto spremni znanjem o našoj domovini“, poručili su organizatori.

  Association of Croatian American Professionals – Chicago

  Foto: Pexels    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.