d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Lijepa Dubrovkinja nova je Miss Universe Hrvatske

  Izbor Miss Universe Hrvatske 2024. održan je  u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a titulu najljepše ponijela je Zrinka Ćorić.

  Zrinka ima 22 godine i dolazi iz Dubrovnika gdje je je završila Srednju medicinsku školu. Trenutno radi za jednu multinacionalnu IT tvrtku, a Hrvatsku će u studenom predstavljati na svjetskom izboru Miss Universe koji će se održati u Meksiku.

  Zrinka je ponosna što se napokon ostvarila kao osoba kroz iskustva koja je imala do sada jer je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su je doveli do većeg samopouzdanja. Kroz modu i fotografiju Zrinka pronalazi inspiraciju za sve, a u slobodno vrijeme bavi se fitnes treningom, čitanjem knjiga moderne psihologije, a putovanja joj daju osjećaj slobode i stvaraju uvijek nove uspomene.

  Zrinka se često uključuje u razne humanitarne akcije gdje pomaže djeci, odraslima te brizi za okoliš.

  Kao Miss Universe Hrvatske zalagati će se za podizanje svijesti i brige o mentalnom zdravlju i smanjenju stigme povezane s tim problemom te za osnaživanje žena i djevojaka i poticanje u ostvarenju njihovog punog potencijala, liderstva, obrazovanja, rada na samopouzdanju.

  Izvor i foto: PR Miss Universe Croatia    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.