d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Ljubo Ćesić-Rojs tvrdi da pobjeđuje HDZ u dijaspori i uzima sva tri saborska mandata

  Ljubo Ćesić-Rojs gostovao je u RTL Direktu, te pritom najavio da pobjeđuje na izborima za dijasporu. Podsjetimo, SDP neće imati listu u 11. izbornoj jedinici o čemu smo i pisali, a nositelj liste HDZ-a biti će Zvonko Milas. Ćesić-Rojs kaže da ide u bitku protiv svoje stranke u 11. izbornoj jedinici i da će ih pobijediti.

  Dakle, vi ste član HDZ-a, ali idete na izbore protiv HDZ-a. Zašto?

  “Ja sam član HDZ-a dr. Franje Tuđmana i Gojka Šuška. Ja sam član od 1989. godine. Uredno plaćam od 1990. godine od 3. mjeseca članarinu, za razliku od ovih koji su sada na čelu stranke i jedva ih je Kosorica namolila 2011. da uđu u HDZ. Ušli su samo da bi njima bilo dobro”.

  Rekli ste da bi HDZ-ovci i Bogu ukrali nogu. Zašto?

  “Kažem to zato, jer sam razočaran. Služio sam dva najveća velikana u Hrvatskoj, Franju Tuđmana i Gojka Šuška. 29 ministara je smijenjeno. Kada sam 2016. godine poslao Andreju Plenkoviću kao predsjedniku HDZ-a, da Goran Marić prodaje vojnu imovinu, vrijednosti milijardu i 750 milijuna kuna, a prodali su za nekih 250 milijuna kuna, znači milijardu i 500 milijuna je zaštekano i on je tu poruku dao tadašnjem ministru Goranu Mariću”.

  HDZ uvijek računa na tri zastupnika iz dijaspore, ali ovaj put vi ćete im pomrsiti račune.

  “Ovaj put će uzeti HDZ dr. Franje Tuđmana sa mnom na čelu sva tri saborska zastupnika”

  Cijeli video pogledajte na linku OVDJE.

  Foto: RTL Direkt    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.