d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  VIDEO Mejaši su “Milijun suza” posvetili Hrvatskoj – pridružio im se i Zlatko Dalić

  Popularni tamburaški sastav Mejaši, poznati i kao “Tamburaši u starkama”, predstavljaju novu pjesmu “Milijun suza”, koja je posvećena Hrvatskoj i njenim nogometnim uspjesima. Ova pjesma, koja dolazi u pravo vrijeme, pred nadolazeće Europsko prvenstvo, mogla bi postati himna svih hrvatskih navijača.

  Za “Milijun suza” bi se moglo reći da je prava zabavna oda hrvatskoj domovini i njenim sportskim herojima. U spotu su Mejaši okruženi prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama, simbolom hrvatske nogometne reprezentacije, a posebnu notu je pjesmi dalo gostovanje izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića.

  Glazbu i tekst potpisuje Nikola Bosilj, a aranžman je djelo suradnje s Voljenom Mlakarom, koji je ujedno i redatelj spota.

  Mejaši su poznati po svojoj unikatnoj kombinaciji tamburaške glazbe s modernim zvukom, a energičan ritam, emotivni stihovi i zarazna melodija čine “Milijun suza” pjesmom koja će se zasigurno pamtiti i pjevati na stadionima, ali i u domovima diljem Hrvatske.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.