d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Mijo i Draga iz Freiburga proslavili 50 godina braka

  Još jedan Zlatni pir proslavljen je u hrvatskom iseljeništvu. Mijo i Draga Matić Mijušić nedavno su svojih 50 godina proslavili uz svoju djecu, unučad, rodbinu i prijatelje.
  Slavlje su počeli svetom Misom koju je u Crkvi Srca Isusova u Freiburgu, predvodio Veselko Župarić, voditelj Hrvatske katoličke misije u Freiburgu.

  Poznati poduzetnik iz Njemačke Mijo Matić svoju Dragu je oženio 16. siječnja 1974. godine u crkvi sv. Mihovila u Tomislavgradu. Na vjenčanju je bilo oko 30 uzvanika, a poslije su otišli kod Draginih u Sarajlije, a sutradan se okupili u Borčanima na “velikom ručku”.

  Moja Draga je uvijek bila lijepa, a do danas je to ostala, govori zaljubljeni Mijo.

  Pedeseti jubilej kršćanskog braka obnovili su u nazočnosti svoje djece Ivana, Anđe Stipe i Josipa, unučadi Marije, Michaela, Lorene i Romea te zeta, nevjeste, rodbine i svih nazočnih koji su nazočili nedjeljnoj svetoj misi.

  Od 1974. godine žive i rade u Njemačkoj. Mijo je počeo kao fizički radnik, a danas je uspješni poduzetnik sa više od 80 zaposlenih. Bio je to put preko trnja do zvijezda. Miji i Dragi od srca čestitamo zlatni jubilej zajedničkog života sa željom da i svoje umirovljeničke dane provedu u dobru zdravlju i ljubavi sa svojim potomstvom i svima nama, naglasili su Hrvati iz Freiburga.

  Foto: Hrvatska katolička misija Freiburg/Facebook    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.