d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Nakon odličnog nastupa na Dori, Boris Štok najavljuje koncert i novi album

  I ova godina za Borisa Štoka započela je uzbudljivo. Popularni kantautor iz Rijeke s pjesmom “Can We Talk” je nastupio u finalu ovogodišnje Dore, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji Najbolje muške vokalne izvedbe, a pred njim je koncert u Vintage Industrial Baru 25.4., nastup na Zagrebačkm festivalu i novi album.

  ŠTOK U VIB-u? Iznimna je to prilika za plesanje uz hitove “Ispod kože”, “Jesmo li jedini”, “Još uvijek”, “Grijeh” i mnoge druge iz Borisove solo karijere, no ovog puta u bivšoj tvornici dugmadi. Yet so Vintage and yet so Industrial!

  Ovaj koncert ujedno je i promocija Borisovog novog LP izdanja albuma “Minimalizam” na kojem uz već spomenutu Terezu Kesoviju gostuju i umjetnici Ante Gelo, Matija Dedić, Ivo Popeskić i Elvis Stanić.

  Nakon nastupa na Dori, a prije koncerta u VIB-u, Boris Štok će 19. travnja nastupiti i na 71. Zagrebačkom festivalu na kojem će izvesti pjesmu “Jedino što mi treba”.

  Ulaznice za koncert u Vintage Industrial Baru dostupne su na linku.
   

  Foto: PR    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.