d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Novi album Ivice Martića poziva na zajedništvo i slavlje

  Ivan Martić Ivica, glazbenik koji je srcem povezan s narodom, donosi svježi vjetar u hrvatsku glazbenu scenu s izlaskom svog najnovijeg albuma nazvanog “Pravi prijatelji”. Ovaj album, nazvan po istoimenoj pjesmi za koju je nedavno predstavljen i videospot, donosi veselu i optimističnu glazbu koja poziva na zajedništvo i slavlje

  Album “Pravi prijatelji” predstavlja svojevrsni spoj tradicije i suvremenosti, pružajući slušateljima glazbenu poslasticu koja će ih razveseliti i inspirirati. Pjesme su većinski vesele prirode, prigodne za nazdravit čašama na feštama i reći ‘Živjeli!’. Ono što čini ovaj album posebnim su i duboke poruke koje se provlače kroz neke od pjesama, posvećene Slavoniji, Hercegovini, kćeri, pravim prijateljima i majci. Kroz svoje stihove, Ivica ističe važnost tradicije, obitelji i prijateljstva, dodajući posebnu dubinu svakoj pjesmi.

  Ivan Martić Ivica nije samo poznati pjevač etno-pop glazbe, već i čovjek od naroda čiji je utjecaj na hrvatsku glazbenu scenu neporeciv već više od dvadeset godina. Poznat po pjevanju istinski plemenitih i sentimentalnih stihova, Ivica Martić je nedavno završio nezaboravnu tromjesečnu turneju u Americi, gdje je osvojio srca publike diljem kontinenta svojom autentičnom glazbom i karizmom.

  No, to nije kraj njegovim glazbenim avanturama. Ivica Martić se već priprema za svoju sljedeću glazbenu pustolovinu – ovaj put u Australiji. Njegova strast prema glazbi i želja za povezivanjem s publikom diljem svijeta neumorno ga vode dalje, dok njegova glazba ostaje vjerna svom izvornom duhu.

  Foto: Screenshot    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.