d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  “Novi James Bond” na hrvatskom otoku snimio reklamu za Armani

  Aaron Taylor Johnson osobno to još ne želi potvrditi, ali vodeći američki mediji tvrde da će upravo on  naslijediti Daniela Craiga u franšizi o Jamesu Bondu. Pozivaju se pritom na izvore iz casting agencija koje traže novog Bonda i izvore u produkciji koji kažu da mu je uloga već formalno ponuđena, javlja Kult plave kamenice.

  Aaron Taylor Johnson prošlog je ljeta s obitelji boravio u Villi Nai na Dugom otoku, jer se upravo tamo, u parku prirode Telašćica snimala nova reklama za Armanijev parfem Aqua di Gio.

  Iako je većina kadrova fokusirana na Aaronov besprijekorni torzo, atmosfera i detalji odlično su prikazali jedinstvenu atmosferu ljeta u mediteranskoj divljini po kojoj je poznat Dugi otok. Pogledajte kako izgleda u viziji kuće Armani. 

  Foto: YouTube/Screenshot    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.