d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Obilježena 15. obljetnica Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata

  U Gradskoj kući u Subotici svečano je obilježeno 15 godina rada Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, profesionalne ustanove kulture Hrvata u Republici Srbiji.

  Svečanoj akademiji na kojoj su nastupili istaknuti umjetnici – svirači, pjevači, glumci, nazočio je veliki broj suradnika Zavoda, kulturnih i javnih djelatnika te visokih uzvanika iz Srbije, Mađarske i Hrvatske, a među njima i predstavnici Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

  Savjetnik s posebnim položajem za pitanja hrvatske nacionalne manjine Milan Bošnjak u ime Ureda čestitao je Zavodu na izuzetno uspješnom radu i vrijednim postignućima u 15 godina djelovanja te na velikom doprinosu u očuvanju, razvijanju i promoviranju hrvatske kulture i baštine.

  Izvor i foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.