d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Oproštaj obitelji Solomun od Luzerna

  Supružnici Marinka i Slavko Solomun, koji su se, stekavši pravo na redovitu mirovinu, odlučili vratiti u domovinu, u misijskoj su dvorani u nedjelju, 24. ožujka 2024. u popodnevnim satima organizirali zahvalno druženje na kojem su bili prisutni članovi njihove obitelji, rodbina, prijatelji i misijski suradnici, priopćeno je na stranicama Hrvatske katoličke misije Luzern.

  Oboje su bili vrlo aktivni u misijskoj i hrvatskoj zajednici – članovi misijskog vijeća i misijskog zbora, zajednice žena, a pomagali su i folklorašima i motoristima. Bili su spremni pomoći kada god se organizirao bilo kakav skup vjernika i pripadnika hrvatskog naroda.

  U ime Misije riječi zahvale je uputio fra Branko, a prigodan dar predao predsjednik vijeća Pavo Nevistić. U ime zbora zahvalila je s. Ana Marija, u ime nogometaša Misije Ivica Cikoja, a u ime zajednice žena Natalija Cikoja.

  Slavko je zahvalio svima koji su njemu i njegovoj obitelji bili od pomoći. Istakao je da mu je drago da su mogli doprinositi radu misijske zajednice. Marinka i Slavko se vraćaju u Šmriku pokraj Rijeke i pozivaju u svoj dom sve koji usput prolaze.

  Foto i izvor: HKM Luzern    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.