d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Petra Peša: Radujte se s nama na ovom povijesnom početku stvaranja novog medija!

  Lijep pozdrav svim našim starim, a i novim pratiteljima i slušateljima, i, naravno, budućim obožavateljima! Ovo je stari tim u novom ruhu. Prepoznat ćete, nadam se, i moj glas, ovo je Petra Peša.

  Dozvolite da nas predstavim: dakle, neki ćete nas od ranije prepoznati, a sad smo u novom mediju – “Croatians Online“, kojega vodi organizacija “Croatian American Media Association”. Za vas ćemo emitirati radijske emisije uživo, no i video priloge, raznolike programe, vijesti, intervjue, kao i mnogobrojne različite podcaste.

  Vaši redoviti jutarnji voditelji na live online radiju , “Croatians Online live”, bit će Zvonimir Antolos, Gordana Skugor, Damir Kolich, Darija Ivković i Petra Peša.
  S vremenom će nam se pridružiti i drugi urednici i voditelji.

  Tehnički urednici bit će nas već uhodani tim: Zvonimir Antolos, Emil Peša, Josip Bogović i Danijel Karlovic. Ovdje je i naših 15-ak podcastera.

  Za svaku subotu unaprijed točan raspored programa pronaći ćete ovdje, na našem webu: croatiansonline.com, kao i na društvenim mrežama, kao što je i naša Facebook stranica Croatians Online.

  Zelite nam se javiti? Pišite nam na [email protected]

  Uskoro i kontakt broj uredništva “Croatians Online” na koji ćete nam se moći javiti. Sve će redovito i ažurirano biti objavljivano ovdje, na našem webu.

  Emitirat ćemo se za početak svake subote od 9:30 pa nadalje, sve do popodnevnih sati.

  Zasada toliko od mene, a što drugo vam možemo na kraju poručiti, nego: radujte se zajedno s nama na ovom povijesnom početku stvaranja ovog online medija, još jednog audio i video medija na području New Yorka, a za sve Hrvate diljem svijeta!

  Pratite nas ovdje i kroz društvene medije jer za vas smo već i sada pripremili mnogobrojna iznenađenja i bogat program.

  Slušamo se od iduće subote, 23. ožujka, od 9:30 sati ujutro.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.