d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Podcast “Terca u New Yorku” ima dva odlična gosta: Giuliano i Teo Grčić

  Giuliano je objavio novu pjesmu “Onoj koja moja zauvik će bit”, a povodom svega stiže na Croatians Online u podcast Darije Ivković.


  ‘Za ‘Onoj koja moja zauvik će bit’ mogu reći da je jedna lijepa ljubavna pjesma, jako romantična. Za razliku od mnogih, ne govori o bivšim ljubavima, nego o onoj budućoj. Tako da moram priznati kako jako volim ovu pjesmu i jedva čekam da je čuje napokon i moja publika. Nadam se da će se ljudima svidjeti, ma zapravo, nekako vjerujem da hoće. Hvala još jednom autoru Rudiju Dvorskom što je napravio ovako odličnu skladbu, napravljena je baš onako kako treba’, poručio je Giuliano.

  U Terci u New Yorku nastupiti će i Teo Grčić. U punom jeku bogate glazbe, teksta i aranžmana zaplovila je radijskim eterom i posljednja pjesma s albuma prvijenca Tea Grčića”Putnici”.  Da to ne znači i manje vrijedno, kao u ovom slučaju, potvrdio nam je i sam autor Teo Grčić, koji svakim novim uratkom skromno, ali sigurno pomiče granice u svakom segmentu glazbenog  stvaranja što se u konačnici itekako čuje, ali i vidi. ”Dragi ljudi, s ponosom Vam predstavljam pjesmu ‘Putnici’,  7. na albumu ‘Šav’, a posljednju od deset pjesama s istog, koja je upravo zaplovila eterom. Nekada, posljednji ne znači  biti i najmanje vrijedan. Naprotiv, u ovoj priči to znači nagovještaj još jedne dimenzije zvuka i aranžerski odmak, koji Vas, uvjeren sam, neće ostaviti ravnodušnima. Jedan od najdražih tekstova, donosim vam kroz ovaj poseban zvuk, uz video spot koji je u potpunosti napravljen umjetnom inteligencijom. Davno sam napisao da je jedan od ciljeva mog glazbenog putovanja i pomicanje granica, te donošenje nekih novih standarda na našu scenu. Smatram da smo, moj tim i ja, upravo to i napravili, a ono što nas sad iznimno raduje, Vaše su reakcije! ‘Mi smo oni što šute, al’ srcem prepoznaju…’ Vaš Teo Grčić.” 

  Više o svemu poslušajte u podcastima Darije Ivković ove subote 23. ožujka 2024. na Croatians Online!    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.