d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Poezija hrvatskih pjesnika u Kneževoj palači u Zadru

  Povodom Svjetskog dana poezije na međunarodni natječaj Narodnog muzeja Zadar pristigla su rekordna 103 pjesnička rada iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine na hrvatskom jeziku.

  Sve pristigle pjesme izložene su u Edukativnoj dvorani Kneževe palače od 21.03. te će se moći posjetiti do 4.4.2024. godine. Nakon čitanja izloženih radova, posjetitelji izložbe imaju priliku izabrati najbolji rad na način ocjenjivanja njima najbolje pjesme. Po završetku izložbe odabrat će se najbolja pjesma koja je osvojila najviše glasova. Najbolja pjesma objavit će se na društvenim mrežama Narodnog muzeja Zadar, a sva pristigla poezija će biti dostupna kao zbirka u pdf formatu.

  Izložba poezije se može posjetiti od utorka do petka od 10.00 do 20.00 sati, subotom od 10.00 do 13.00 sati te je ulaz na izložbu besplatan.

  Foto: Pexels    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.