d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Predsjednik Vlade: Uskrs je vrijeme kad se suočavamo s vlastitim odlukama i propitivanjem svojih postupaka

  Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku katoličkim vjernicima i svima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, u kojoj stoji: 

  “Uime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima od srca čestitam najveći katolički i kršćanski blagdan. Želim da vam bude ispunjen mirom i veseljem te da ga provedete u krugu obitelji i najmilijih.

  No svima onima koji će taj blagdan ipak provesti daleko od svojih najbližih, jer će biti na službi svojim sugrađanima, u oružanim snagama, u policiji, u bolnicama ili drugim dežurstvima, želim izraziti posebno zahvalnost uime cijele Vlade.

  Uskrs je vrijeme kad se suočavamo s vlastitim odlukama i propitivanjem svojih postupaka. Stoga neka nam ovaj veliki blagdan donese obilje snage i nadahnuća u ispunjavanju predstojećih zadaća i izazova.

  Ovi dani mira i nade potiču nas na dobrohotnost, međusobno razumijevanje i uvažavanje. Dodatno nas potiču na poštovanje drugih, na brigu i solidarnost za bližnje, osobito prema svima koji trebaju našu pomoć i pažnju.

  Neka nas poruka Uskrsa potakne da zajedno i složno gradimo društvo po mjeri čovjeka za što bolji život svih hrvatskih građana, u Hrvatskoj u kojoj se gaji tolerancija, socijalna osjetljivost i društvena odgovornost.

  Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!”    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.