d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Prvi susret hrvatskih žena, članica Croactivasa u Urugvaju

  U prostorijama Hrvatskog doma u Urugvaju održan je prvi osobni susret članica Croactivas, koji je privukao veliku skupinu hrvatskih žena.
  Susret je bio iznimno zanimljiv, motivirajući i zabavan, obilježen snažnim porukama o zajedništvu i ženskoj snazi, javlja Cro Express.

  Duška Paravić, veleposlanica Republike Hrvatske u Argentini, koja također nadležno pokriva Urugvaj, te dr. Jelena Nadinic, bile su među sudionicama i podijelile važne poruke potpore. Također su stigle srdačne riječi podrške od Sergija Svogera, predsjednika Hrvatskog Doma, i dr. Eduarda Antonicha, konzula Republike Hrvatske u Urugvaju.

  Ovaj događaj okupio je različite generacije žena s hrvatskim korijenima koje su posvećene osnaživanju žena. Cilj susreta bio je bolje upoznati mrežu Croactivas, koja svakodnevno povezuje, motivira i inspirira sve više žena.

  “Inspirativno je vidjeti kako ova mreža raste i jača iz dana u dan. To je pravi primjer predanosti i posvećenosti svih žena koje sudjeluju u osnaživanju žena i promicanju svojih hrvatskih korijena”, izjavila je jedna od sudionica.

  Foto: CroActivas    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.