d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Prvo zajedničko hodočašće Hrvata izvan domovine Kraljici mira

  Od 9. do 12. svibnja 2024. godine bit će organizirano prvo zajedničko hodočašće Hrvata izvan domovine u Međugorje, javlja Fenix magazin.

  Nekolicina nas, iz domovine i iseljeništva, susrećući se na duhovnim obnovama, došli smo na ideju da organiziramo zajedničko hodočašće Hrvata izvan domovine u Međugorje. Naime, poznato je da Hrvati na Zapadu već dugi niz godina zajedno hodočaste u marijanska svetišta. Posjećuju se međunarodna, ali i (među)biskupijska svetišta unutar Njemačke, Austrije, Slovenije.

  S obzirom na to da nas puno, privatno ili organizirano preko naših Hrvatskih katoličkih misija, već hodočasti u Međugorje, došli smo na ideju da našim sunarodnjacima ponudimo zajedničko hodočašće i u našoj domovini”, navode organizatori hodočašća.

  Termin prvog zajedničkog hodočašća u Međugorje je Spasovski vikend, 09-12. 5. 2024.

  Foto: Pexels    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.