d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Škola animatora i druženje mladih u Ingolstadtu

  Prošlog vikenda u HKM Ingolstadt odražana je “škola animatora” koju je predvodio don Branko Bendra iz Zagreba, mladi svećenik Salezijanac, kojemu je povjeren pastoral i rad sa mladima.

  Uz don Branka došla je i mala grupa animatora iz Hrvatske te don Brankov prijatelj, bogoslov Antonio.

  Početak škole animatora i druženje mladih počelo je u subotu ujutro, a trajalo je sve do u navečer, uz bogat program, iskreno druženje, molitvu te uz ukusne zajedničke objede koje su pripremile marljive domaćice i majke naših mladih.

  Nedjeljnu misu predvodio je don Branko sa sažetom propovjedi o lozi i trsu, a bila je prikladna za sve naraštaje koji su došli na misno slavlje.

  Na kraju je voditelj misije i župnik, don Mato, zahvalio svima mladima koji su došli, ali posebno roditeljima koji su omogućili dolazak svoje djece na ovaj događaj. Također se zahvalio don Branku i njegovim animatorima koji su sa velikom voljom održali školu animatora.

  Don Branko i bogoslov Antonio posebno su istaknuli kako su bili iznenađeni brojem sudionika. Posebno ih je obradovalo s kolikom ljubavlju su prihvaćeni od mladih, ali i od onih obitelji koje su ih ugostili.

  “Zaista ste radosna, aktivna i živa zajednica!” završio je don Branko, što je don Matu jako obradovalo i ispunilo ponosom.

  “Zahvaljujemo svima mladima kao i roditeljima, koji su omogućili ovakav događaj u našoj HKM Ingolstadt”, poručili su iz Misije.

  Tekst i foto: Hrvatska katolička misija Ingolstadt    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.