d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Hrvati u Koblenzu proslavili Cvjetnicu

  Nakon duhovne priprave i velike korizmene ispovijedi, u nedjelju 26.3. u HKM Koblenz svečano je proslavljen blagdan Cvjetnice.

  Proslava je počela pobožnošću križnoga puta koji su, predvođeni svojom vjeroučiteljicom Leom i zborovođom Mariom, predvodili njihovi vjeroučenici. Nakon križnoga puta uslijedila je procesija sa grančicama i blagoslov grančica te sveta Misa u, do posljednjeg mjesta ispunjenoj crkvi.

  Poslije svete Mise, ispred crkve sve prisutne dočekali su članovi misijske Caritativne grupe sa kolačima i uz uskrsne svijeće koje su, zahvaljujući mnogobrojnim talentima mnogih članova caritativne grupe, sami izradili u kreativnoj radionici u subotu 23.03. u popodnevnim satima. Ovom dobrotvornom akcijom Caritativna grupa se ponovno predstavila prisutnoj zajednici i pokazala koliko je aktivna i važna u Misiji.

  Proslavljenim blagdanom Cvjetnice započeo je Veliki tjedan u Misiji. Kroz tjedan se nastavlja obilazak starih i nemoćnih članova Misije u njihovim domovima do Velikog četvrtka.

  Na Veliki četvrtak Misa večere Gospodnje slavit će se u 19 sati, a na Veliki petak obrede Velikoga petka u 17 sati. Na Veliku subotu obredi Uskrsnog bdijenja i blagoslov jela bit će u 22 sata. Uskrs i Uskrsni ponedjeljak proslavit će se svetim Misama u 11:30.

  Izvor i foto: HKM Koblenz    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.