d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Uz odličnu hranu i još bolje društvo: Pratite sve utakmice Eura u Istria Sport Clubu!

  Uz već poznate domaće specijalitete, Istria Sport Club vraća se svojim sportskim korijenima! Omiljeno okupljalište Hrvata u srcu New Yorka pridružuje se ljubiteljima nogometa koji će sljedećih par tjedana uživati u ljepoti ovog sporta.

  Sve utakmice Europskog nogometnog prvenstva možete pratiti upravo u Istria Sport Clubu na adresi 2809 Astoria Boulevard, Astoria, NY, United States, New York.

  U Istria Sport Clubu posebno se raduju idućoj utakmici hrvatske reprezentacije koja je na rasporedu u srijedu 19. lipnja od 9 sati ujutro. Iz kluba pozivaju sve navijače da se im se pridruže na ovoj atraktivnoj lokaciji i podrže Vatrene u dvoboju s Albanijom, a možete birati između novouređenog prostora na otvorenom ili “Florida Room”.

  Prijenos utakmice bit će uživo na Vlado’s Courtu, našem novouređenom vanjskom stražnjem dijelu dvorišta sa sjedećim mjestima za više od 100 gostiju i s nevjerojatnim pogledom na utakmicu na 2x masivna 4K ravna ekrana od 85 inča plus natkrivena sjenovita mjesta za sjedenje u cijeloj terasi!, poručili su iz kluba.

  Gledanje u zatvorenom prostoru također je dostupno na dva kata s više velikih ekrana, kao i platnom za 4k projektor od 7 stopa u glavnoj blagovaonici.

  Rezervirajte svoje mjesto već danas

  Nazovite +1 718-728-3181 za rezervacije ili posebne aranžmane objedovanja za vas i vaše goste. Utakmica počinje u 9 ujutro, a cijeli jelovnik bit će dostupan na kraju utakmice. Iz kluba ističu da zahtjeve primaju 24 sata unaprijed za dostupne opcije hrane.

  Ludo se zabavite i navijajte ove srijede u Istria Sport Clubu!    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.