d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  VELIKA NOVOST Croatians Online od danas možete čitati na čak četiri svjetska jezika!

  Velika novost za sve pratitelje, slušatelje i čitatelje stigla je Croatians Online – novu medijsku platforme koja povezuje Hrvate iz cijelog svijeta.

  Kako bi omogućili praćenje sadržaja čitateljima diljem svijeta koji nisu govornici hrvatskog jezika, portal Croatians Online od danas je dostupan na još tri jezika. To su engleski jezik kojim u svijetu govori više od 375 milijuna ljudi, njemački jezik kojim govori oko 90 milijuna ljudi te španjolski jezik koji je s 460 milijuna govornika, jedan od najvećih i najvažnijih jezika na svijetu.

  Svi tekstovi koji će biti objavljeni, kao i cijela arhiva portala, od danas se automatski prevode s hrvatskog na ova tri jezika. Sve tekstove možete automatski prevesti na svoj jezik:

  • desktop verzija – klikom u gornjem desnom kutu na web stranici i biranjem svog jezika
  • mobile verzija – klikom u gornjem lijevom kutu i biranjem svog jezika

  Čitajte Croatians Online na engleskom OVDJE.

  Čitajte Croatians Online na njemačkom OVDJE.

  Čitajte Croatians Online na španjolskom OVDJE.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.