d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  VELIKO OKUPLJANJE NAVIJAČA U subotu se u centru New Yorka gleda Hrvatska!

  Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, koja u subotu 15. lipnja igra svoju prvu utakmicu na Euru, veliku će podršku pružiti Hrvati iz Sjedinjenih Američkih Država.

  Sve je spremno za veliko okupljanje navijača u samom centru New Yorka, u prostoru atraktivnog kluba “Harbor NYC Rooftop” gdje će utakmicu Hrvatska-Španjolska na velikim ekranima pratiti više stotina navijača.

  Ovaj prekrasan klub s pomičnim staklenim krovom i odličnim ozvučenjem smješten je na zapadnom dijelu Times Squarea, na samoj rijeci Hudson. Zagrijavanje započinje već u 11 sati, a više o događaju otkrio nam je organizator Darko Matošić:

  Vrata se otvaraju u 11:00 am, za domaću atmosferu pripremili smo bakalar na bijelo. Na stalnoj smo liniji sa chefom Hrvojem Zirojevićem, da ne bismo slučajno nešto zeznuli. Imat ćemo i ćevape i Antique pelinkovac!” , kaže Matošić.

  Matošić prognozira da će rezultat biti 3:1 za Hrvatsku, a ovim putem poziva sve Hrvate iz New Yorka da dođu zajedno navijati za Hrvatsku u Harbor NYC Rooftop.

  „Očekujemo zaista veliki broj naših ljudi iz 3 State Area da nam se pridruže i podrže našu reprezentaciju”, rekao je Matošić.

  Dođite i vi u subotu 15. lipnja od 11 sati na ovu prekrasnu lokaciju i uz najbolju ekipu pratite utakmicu koja se ne propušta! Najavljeno je i javljanje uživo za program Hrvatske radiotelevizije te za Croatian Saturday Live.

  Najbolji dio ostavljamo za kraj – ulaz je besplatan!



    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.