d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  VIDEO Anto Beko ima novi navijački hit, poslušajte “Igraj Hrvatska”

  Sve smo bliže nogometnom ludilu i zato nam Anto Beko predstavlja novu navijačku himnu “Igraj Hrvatska”.
  Ova energična pjesma najavljuje nadolazeće Europsko prvenstvo u nogometu u Njemačkoj i služi kao podrška našim Vatrenima u njihovom nastojanju da osvoje prvu medalju na ovom prestižnom natjecanju.

  Pjesmu “Igraj Hrvatska” oduševljavajućom melodijom i snažnim tekstom potpisuje Goran Žižak, poznatiji široj javnosti kao DJ Krmak. Marko Gluhaković dodatno obogaćuje pjesmu svojim aranžmanom, dajući joj još snažniji i energičniji naboj.

  Uzbudljivi spot, koji potpisuje talentirani Toni Lekić, savršeno isprepliće ljepote hrvatske prirode i gradova od Vukovara do Dubrovnika, uzbudljive momente s nogometnih utakmica hrvatske reprezentacije, a u nekoliko kadrova pojavljuje se i ženska klapa Peruzini čije su članice odjevene u prekrasne narodne nošnje.

  “U posljednje vrijeme bio sam duboko razočaran kritikom usmjerenom na naše Vatrene i našeg izbornika Zlatka Dalića, najuspješnijeg u našoj povijesti. Njihove riječi o vjeri, Bogu, obitelji i domovini odjekuju u mom srcu i predstavljaju vrijednosti koje duboko cijenim i poštujem. Ova kritika me je potaknula da snimim ovu pjesmu kao izraz podrške našim Vatrenima i izborniku Daliću. U ovo turbulentno i neizvjesno vrijeme, Bog mi je dao snagu da naciji ponudim dar iz srca, pjesmu koja će nam svima donijeti radost i ponovo ujediniti naš narod. Zahvalan sam svima koji su doprinijeli da ova pjesma ugleda svjetlo dana. S puno sreće i nade dočekujemo naše Vatrene u Lijepoj Našoj kao prvake Europe!” – izjavio je Anto Beko.

  Anto Matković-Grgić, javnosti poznatiji kao Anto Beko, iskusan je glazbenik i izvođač koji iza sebe ima zavidan broj pjesama i snimljenih spotova, a pjesmom “Igraj Hrvatska” zasigurno će proširiti svoju već veliku bazu fanova i osvojiti etere mnogih radijskih postaja ususret Europskom prvenstvu u nogometu koje počinje 14. lipnja.

  Foto: PR



    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.