d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  VIDEO “Jedna je zastava” – poslušajte novi navijački hit!

  Vrijeme je nogometne ludnice i europskog prvenstva, a stigla je i nova navijačka himna! “Jedna je zastava” nova je pjesme iza koje stoji zbor HR 2024. Pjesma je nastala iz ljubavi grupe navijača prema nogometu i reprezentaciji, a snimilo ju je desetak prijatelja, iz srca, od kojih se nitko ne želi posebno isticati, jer kako kažu, ovdje je bitna samo Hrvatska i reprezentacija.

  Zboru su dali ime HR 2024 i snimili pjesmu spontano bez ikakvih pretenzija, osim da igračima i navijačima bude dodatni poticaj i motiv za nove pobjede i nova slavlja koja tek dolaze.

  Iza glazbe za pjesmu stoji Amir Kazić Leo, tekst je napisao Fayo, dok je za aranžman zaslužan Toni Ćosić. Za video prepun prekrasnih kadova Lijepe naše zaslužan je CroRec video odjel. “Jedna je zastava” već je zauzela svoju poziciju među navijačima i vrti se po organiziranim zonama za praćenje Eura, a navijači su vrlo brzo počeli prepoznavati njenu poruku i emociju.    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.