d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Violet Grgich sudjeluje na DialogueNEXT u Washingtonu

  Nasljednica Hrvata Mikea Grgicha koji je još 1976. dobio reputaciju jednog od “najvećih vinara na svijetu”, Violet Grgich, nastavlja putevima svog uspješnog oca. Violet Grgich predsjednica je vinarije Grgich Hills Estate i kći svjetski poznatog vinara Miljenka “Mikea” Grgicha i poznate filantropkinje Tatiane Grgich.

  Violet Grgich sudjeluje na događanju DialogueNEXT-a pod nazivom, “Sjeme jednakosti; Žene pokreću rast i inovacije u poljoprivredi” 26. ožujka 2024. u Američkom institutu za mir, Washington, D.C.— kao počast Međunarodnom mjesecu žena. Događanje se održava u partnerstvu s Roots of Peace i World Food Prize Foundation, Na događanju se održava cijeli niz panel rasprava na visokoj razini tijekom ovog cjelodnevnog događaja koji je besplatan za sve.

  Istog dana održati će se poseban prijem nazvan Roots of Peace MINES TO VINES—organiziranom zajedno s Zakladom World Food Prize Foundation, a na kojem se predstavlja Violet Grgich i vina Grgich Hills Estate 26. ožujka 2024. u 17:00 sati u Američkom institutu za mir, također u Washingtonu.

  Foto: grgich.com    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.