d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Vlado Šestan o iskustvima s Balija: “Hoteli s 5 zvjezdica nigdje nisu jeftiniji”

  U novoj epizodi Travel Advisora Vlado Šestan nam donosi zanimljivosti i korisne informacije iz svojeg iskustva za putovanje na Bali.

  Bali sam posjetio desetak puta i uvijek se na otoku osjećam kao kod kuće. Zanimljiva kultura Hindusa koji su opstali u okruženju Indonezije kao najmnogoljudnije muslimanske zemlje koja privlači turiste iz čitavog svijeta još od početka osamdesetih godina.

  Ovaj otok posjeti skoro dvostruko više turista nego, recimo, Hrvatsku. Blaga klima, odlične cijene te vrlo ljubazna usluga ne zanemaruje se, a i pamti. Momentalno su hoteli s 5* i tri puta jeftiniji od onih u Hrvatskoj. Hrana, shopping i sve drugo također, pa je mnogima jeftiniji put na Bali, nego odlazak na Jadran”, kaže Vlado.

  Cijeli prilog poslušajte na Spotifyju!    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.