d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Gdje gledati utakmicu Vatrenih u New Yorku? Pridružite se navijačima na ovim lokacijama!

  Kockasta navijačka groznica zavladala je SAD-om ususret prvoj utakmici hrvatske reprezentacije na Euru. U subotu 15. lipnja Vatrenima će veliku podršku pružiti i Hrvati iz New Yorku koji će dvoboj sa Španjolskom organizirano pratiti na nekoliko lokacija diljem grada.

  Ukoliko i vi želite gledati utakmicu i navijati – provjerite u nastavku gdje im se možete pridružiti!

  Harbor

  Veliko okupljanje navijača održat će se ove subote na Manhattanu u prostoru atraktivnog kluba Harbor. Zagrijavanje započinje u 11 sati, a za ovu posebnu prigodu organizatori su pripremili domaću gastronomsku ponudu koja uključuje bakalara na bijelo, ćevape i pelinkovac Antique.

  Ulaz je besplatan, a više detalja možete saznati na linku.

  Istria

  Za Hrvatska će se ove subotu navijati i u Istria Sport Clubu u Astoriji. Navijači će utakmicu pratiti na velikim ekranima u unutrašnjem i vanjskom prostoru restorana uz tradicionalnu istarsku kuhinju, svinjsko i janjeće pečenje te živu glazbu.

  Rudar

  Na zajedničko gledanje utakmice poziva i popularni mediteranski restoran Rudar Club u Astoriji. Vrata se za posjetitelje otvaraju u 11 sati, a za sudjelovanje nije potrebna prethodna rezervacija.

  Ukoliko neko mjesto organiziranog gledanja utakmice nije navedeno u tekstu, pozivamo čitatelje da nam lokacije dojave u komentarima.

  Foto: Josip Durdov    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.