d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Hrvati u Sjedinjenim Američkim Državama, evo gdje možete organizirano gledati utakmicu Hrvatske sa Španjolskom!

  Sutra je taj dan – Hrvatska igra svoju prvu utakmicu na Euru! Vatrene će u dvoboju sa Španjolskom bodriti i Hrvati diljem Sjedinjenih Američkih Država. Javna gledanja utakmice organiziraju se diljem zemlje, provjerite na popisu gdje im se možete pridružiti!

  Ukoliko neko mjesto organiziranog gledanja utakmice nije navedeno u tekstu, pozivamo čitatelje da nam lokacije dojave u komentarima.

  Chicago

  Zajedničko praćenje utakmice u Chicagu organizira Hrvatski kulturni centar. Pozivaju sve navijače da ponesu svoje omiljene kockaste rekvizite. Druženje započinje u 10 sati, a navijačima poručuju da dođu gladni, jer će u ponudi biti i njihovi poznati ćevapi!

  Los Angeles

  Vatreni iz Los Angelesa već su najavili zajednička gledanja svih utakmica grupne faze prvenstva. Pridružite im se u Hrvatskom župnom centru sv. Ante, ove subote od 9 sati.

  Hrvati iz Los Angelesa sve utakmice mogu gledati i u Hrvatsko američkom centru u San Pedru.

  Washington DC

  Hrvatska Ura (HURA) i ACAP pozivaju navijače na bodrenje Vatrenih u klubu u Georgetownu. Broj ulaznica je ograničen, a djelomičan prihod od prodaje pomoći će Hrvatskoj Uri i njezinim budućim događanjima.

  Clearwater

  Zajedničko gledanje utakmice najavio je Hrvatski klub iz Clearwatera. Ulaznica uključuje hranu i iznosi $15 po osobi, dok za studente i djecu ispod 12 godina iznosi $10. Druženje započinje u 10 sati prijepodne, a hrana će biti poslužena u 11:30 sati.

  Deerfield Beach

  Hrvati iz Floride utakmicu mogu gledati i u Hrvatsko američkom centru “Kralj Tomislav” iz Deerfield Beacha. Iz kluba mole navijače da potvrde svoj dolazak kako bi mogli osigurati dovoljne količine hrane.

  St. Louis

  Zajedničko gledanje utakmice organizira i Hrvatska katolička crkva svetog Josipa u St. Louisu. Druženje u Staroj dvorani započinje u 11 sati, a posjetitelje očekuje ponuda hrane i pića.

  Detroit

  Hrvatsku reprezentaciju će bodriti i Hrvati iz Detroita. Gledanje utakmice organizira Američko-hrvatsko društvo, događanje započinje u 11.30 sati, a ulaz je slobodan,

  Lokacije gledanja utakmice u New Yorku provjerite OVDJE.

  Foto: Photo by Arcode ACD on Unsplash    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.