d

The Point Newsletter

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

  Follow Point

  Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

  Ljetna škola hrvatskog jezika na otoku Krku

  Ljetna škola hrvatskog jezika u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Bruxelles za mlađe polaznike (8-12 godina) održat će se na Krku od 4. do 9. kolovoza 2024. godine.

  Uz zabavni i sportsko-rekreativni program, polaznici će proučavati kroz radionice i izlete temu “Očuvanje prirode na hrvatskim otocima” .,

  Ova škola je namijenjena djeci članova Hrvatskog kulturnog društva Bruxelles (član možete postati u svakom trenutku za godišnju članarinu od 30 EUR) te kao i prijašnjih godina troškovi participacije (320 EUR – popust od 15% na braću i sestre, popust od 10% za prošlogodišnje polaznike) odnosit će se na troškove smještaja i prehrane, dok su preostali troškovi pokriveni iz projekta Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

  Više informacija o događaju pratite na linku.

  Foto: Pexels    

  Listen to Croatians Online here:


     
    

  Croatian American Media Association Corp is a tax exempt organization under Section 501 c(3) of the Internal Revenue Code (EIN # 99-1591741). Your donation is greatly appreciated and will be used to support our mission. Your contribution is tax deductible to the full extent permitted by law.